Ingatlanfejlesztők figyelmébe

A lakáskeresés során a vásárlók egyik fontos döntési szempontja új otthonuk fűtési rendszere. Ez pedig éppen az a kérdés, amelynél eddig sok távfűtéses lakás elbukott a próbán. Annak ellenére, hogy a szakértők számára magától értetődik, hogy az utóbbi évek gyors ütemű fejlesztéseinek köszönhetően a távhő nemcsak versenyképes a többi fűtési rendszer mellett, de az egyik legelőnyösebb választás. Hiszen a lakás minden pontján érezhető egyenletes meleg mellett a távhő az energiahatékonyság és a zöld megoldások terén is az élen jár.

Szakemberként azonban hiába van Ön tisztában a korszerűsített távhőrendszer mellett szóló érvekkel, ha ezek leendő vásárlóihoz mégsem jutnak el. Ebben segít a Távhő Ökocímke, a modern távhőszolgáltatás minőségi védjegye. A Távhő Ökocímke rávilágít a távhő ma már vitathatatlan pozitívumaira, így orientálva a lakásvásárlókat.

A közös eredmények elérése érdekében fontos, hogy az ingatlanfejlesztők – így Ön is –, illetve a Távhő Ökocímkét életre hívó MaTáSzSz együttműködjön. Ha szeretné épülő, távfűtéses ingatlanjainak leendő vásárlóit részletesen tájékoztatni a távhő előnyeiről, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Számos kommunikációs segédanyaggal és programmal állunk rendelkezésére!