Távhő Ökocímke MaTáSzSz tagoknak

Felelős távhőszolgáltatóként valószínűleg Ön már elkötelezte magát a környezetkímélő és energiahatékony szolgáltatás biztosítása mellett. Tegyen róla, hogy a fogyasztók ennek tudatában, meggyőződéssel döntsenek a távhő mellett! Igényeljen Távhő Ökocímkét, amely gondoskodik vállalata jó megítéléséről, zöld szemléletű és megbízható szolgáltatóként mutatva be cégét.

A Távhő Ökocímke pályázati felhívás elérhető itt.

A Távhő Ökocímke program egy komplett kommunikációs csomagot kínál a szolgáltatók számára. Az eljárási díj fejében a következő módokon és eszközökkel segítjük a vállalatok munkáját:

A Távhő Ökocímke igénylésének menete

Töltse ki a Távhő Ökocímke igénylőlapot és a kapcsolódó adatlapot a vállalata által nyilvántartott, igazolható adatokkal, majd állítsa össze a mellékleteket, és küldje el a szkennelt anyagot a tavhookocimke@tavho.org e-mail címre. Kérjük, ne feledkezzen meg az eljárási díj átutalásáról sem.

A pályázat elbírálásának részletes eljárásrendjét a pályázati felhívás tartalmazza.

Sikeres pályázat esetén az elnyert Távhő Ökocímkét a MaTáSzSz tavaszi szakmai konferenciáin adjuk át a vállalatoknak.

Távhő Ökocímke referensképzés

A MaTáSzSz a Távhő Ökocímkék biztosításán túl lehetőséget kínál arra is, hogy a tagvállalatok a Távhő Ökocímke marketingkommunikációs felhasználási lehetőségeiről professzionális, gyakorlati képzésben részesüljenek. A Távhő Ökocímke referensképző szemináriumon elsajátított tudás és készségek elsősorban a vállalati imázs építésében segítenek. Emellett a referensek megismerkedhetnek a távhőszektorban egyre nagyobb teret hódító zöld marketingkommunikáció alapjaival is. A tanfolyamot elvégző kollégák segítségével a tagvállalatok a Távhő Ökocímkét hitelesen és hatékonyan képesek bevezetni a saját gyakorlatukba.

A szeminárium a tagvállalatok számára ingyenes.