Távhő Ökocímke MaTáSzSz tagság nélkül

Ma a távhőszektor egyik legnagyobb kihívása az új fogyasztók meggyőzése arról, hogy érdemes a távhőt választani, amikor a fűtési rendszerek előnyeit mérlegelik. A Távhő Ökocímke nagyszerű, innovatív lehetőséget kínál erre: a háztartási gépek energiacímkéihez hasonló módon hangsúlyozza a mai kor elvárásai szerint korszerűsített távhőszolgáltatás energiahatékony és környezetbarát voltát. Ennek következtében hatékonyan segíti a vállalat és az egész távhőszektor pozitív megítélésének kialakítását is. Ez bizalmat ébreszt a szolgáltatás és a szolgáltató iránt a már meglévő és a leendő fogyasztókban is.

A Távhő Ökocímke program egy komplett kommunikációs csomagot kínál a szolgáltatók számára. Az eljárási díj fejében a következő módokon és eszközökkel segítjük a vállalatok munkáját:

A Távhő Ökocímke rendszert a MaTáSzSz hívta életre, de a címke szövetségi tagság nélkül is igényelhető. Ennek ellenére érdemes a Távhő Ökocímke igénylése mellett egyúttal taggá is válni, hiszen a MaTáSzSz a szakmai érdekképviselet, kapcsolatépítés és információáramlás terén egyedülálló lehetőségeket kínál a távhőszektor képviselői számára.

A Távhő Ökocímke igénylésének menete

Töltse ki a Távhő Ökocímke igénylőlapot és a kapcsolódó adatlapot a vállalata által nyilvántartott, igazolható adatokkal, majd állítsa össze a mellékleteket, és küldje el a szkennelt anyagot a tavhookocimke@tavho.org e-mail címre. Kérjük, ne feledkezzen meg az eljárási díj átutalásáról sem.

A pályázat elbírálásának részletes eljárásrendjét a pályázati felhívás tartalmazza

Sikeres pályázat esetén az elnyert Távhő Ökocímkét a MaTáSzSz tavaszi szakmai konferenciáin adjuk át a vállalatoknak.

Távhő Ökocímke referensképzés

A MaTáSzSz a Távhő Ökocímkék biztosításán túl lehetőséget kínál arra is, hogy a tagvállalatok a Távhő Ökocímke marketingkommunikációs felhasználási lehetőségeiről professzionális, gyakorlati képzésben részesüljenek. A Távhő Ökocímke referensképző szemináriumon elsajátított tudás és készségek elsősorban a vállalati imázs építésében segítenek. Emellett hallgatóink megismerkedhetnek a távhőszektorban egyre nagyobb teret hódító zöld marketingkommunikáció alapjaival is. A tanfolyamot elvégző kollégák segítségével a tagvállalatok a Távhő Ökocímkét hitelesen és hatékonyan képesek bevezetni a saját gyakorlatukba.

A szeminárium díjáról és időpontjáról érdeklődjön az info@tavho.org címen